Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  07.02.2011  06:00

La velocitat variable s'estrena sense tocar el límit de 80 km/h

L'anticicló fa que de moment no augmenti el límit de velocitat a l'autovia de Castelldefels i a l'autopista del Garraf

Men?ame
 

Anit s'ha començat a aplicar la velocitat variable al tram sud de l'autovia de Castelldefels (C-31) i de l'autopista del Garraf (C-32), on el límit de velocitat podrà passar de 80 km/h a 100 km/h o 120 km/, segons el trànsit i la contaminació atmosfèrica. Però l'activitat, aquests dies, d'un anticicló, que fa reté la contaminació a les capes baixes de l'atmosfera no aconsella de superar el límit dels 80km/h.

Passada la situació anticiclònica, tanmateix, s'hi podrà circular a 100 km/h o a 120km/h, segons el trànsit i el tram de carretera. 'No és pas una mesura improvisada, sinó molt meditada, que té l'aval dels tècnics del Departament de Territori i Sostenibilitat', segons el conseller de Territori, Lluís Recoder, per qui aquest canvi és la prova de la previsió amb què actua el govern. També va recordar que el canvi responia a un 'compromís electoral' i que, si alguna formació no era capaç d'entendre que CiU complís les seves promeses, es posava 'en molt mal lloc'. I és que tant el PSC com Iniciativa van criticar que el govern suprimís la limitació dels 80 km/h, bo i argüint què el fet que l'anticicló no deixés augmentar el límit de velocitat demostrava que la mesura presa pel tripartit era correcta..