Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  05.02.2011  17:00

Hillary Clinton avisa d'una 'tempesta perfecta' de protestes al món àrab

L'enviat especial dels EUA, Frank Wisner, aposta perquè Mubàrak dirigeixi la transició

Men?ame
 

La secretària d'estat dels EUA, Hillary Clinton, ha expressat la preocupació que les protestes d'aquests últims dies a diferents països àrabs es retroalimentin: 'La regió es veu sacsejada per una tempesta perfecta conformada per poderoses tendències que han fet sortir els manifestants als carrers de Tunis, el Caire i unes altres ciutats. Clinton ha insistit en la necessitat d'actuar per aconseguir una democràcia 'integral i transparent' com a millor antídot per a rebaixar la tensió.

L'enviat especial dels EUA a Egipte, Frank Wisner, ha apostat aquest dissabte perquè el president egipci, Hosni Mubarak, continuí en el poder el temps necessari per conduir els primers passos cap a una transició política. 'Necessitem consens nacional en les condicions abans de donar un pas endavant i el president ha de continuar en el càrrec per conduir aquests canvis', ha explicat Wisner a la Conferència de Seguretat de Munic, segons informa Reuters.