Ocupen ‘la Caixa’ per protestar contra la reforma de les pensions

  • Els integrants de 'Sabadell contra les retallades i pels drets socials' han realitzat diverses accions en el marc de la Vaga General convocada per CGT

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
27.01.2011 - 14:37

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

(veure vídeo) Tot i que la jornada d’avui no es preveia molt massiva pel que fa al seguiment general, s’havien plantejat diversos actes de protesta descentralitzats contra les retallades socials de l’executiu de Zapatero. En aquest sentit arreu de Catalunya s’han produït vàries mobilitzacions i Sabadell no n’ha estat l’excepció.

Cap a les nou del matí una vintena de manifestants han iniciat la protesta davant l’Ajuntament repartint octavetes informatives, fent sonar els xiulets i cridant consignes contra les darreres mesures del govern central. El grup s’ha desplaçat fins al final de la Rambla i pel camí han anat informant als ciutadans que circulaven per aquesta via.

‘la Caixa’ ocupada

De manera simbòlica i pacífica, els activistes han ocupat durant una hora l’oficina de ‘la Caixa’ que es troba en aquesta zona. Bàsicament han col·locat al davant de la porta una pancarta amb el lema ‘Aturem les retallades de les pensions! No falten diners sobren rics’. Tot i la presència d’agents de paisà dels Mossos d’Esquadra no hi ha hagut cap incident i l’acte s’ha desenvolupat amb normalitat.

Protesta davant UGT i CCOO

Posteriorment els manifestants han tornat a pujar la Rambla fins a situar-se davant les seus d’UGT i CCOO. D’aquesta forma han mostrat el seu rebuig a l’acord sobre la reforma de les pensions entre govern i sindicats majoritaris que es podria segellar en les pròximes hores.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any