Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  24.01.2011  06:00

Cent setze icones turístiques catalanes, aplegades en un llibre

El catàleg, editat pel Departament d'Empresa i Ocupació, es pot consultar i descarregar en pdf

Men?ame
 

El Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat disposa d'un apartat a la web oficial amb tot de publicacions que edita per fer conèixer turísticament el Principat. La darrera que s'hi ha afegit, fa poques setmanes, és 116 icones turístiques de Catalunya, concebuda com un catàleg d’icones que identifiquen visualment i conceptualment 'un univers d’elements i significats del patrimoni cultural, natural i social' que defineixen millor Catalunya com a destinació turística.

A les 482 pàgines del llibre, hi apareixen cent setze trets diferencials de l’oferta turística catalana, elegits amb la col·laboració d’institucions i experts integrada per l’Institut d’Estudis Catalans, el Museu Nacional d’Art de Catalunya i el Foment de les Arts i del Disseny. Hi consten icones tan variades com el restaurant elBulli, els castellers, les muntanyes del Canigó i Montserrat, els calçots, la Nova Cançó i el festival de música Sonar, els correfocs, el patrimoni romànic, el panot dels carrers de Barcelona, el castell de Miravet, la setrillera Marquinai i la figura del caganer.