Es presenta el llibre ‘Onze x 2’

  • Cossetània Edicions edita, en el marc de les Decennals, una miscel•lània de poesies escrites per vallencs i vallenques

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
20.01.2011 - 13:02

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La sala d’actes de l’Institut d’Estudis Vallencs (IEV) es va omplir ahir de gom a gom per a la presentació de l’Onze x 2, una obra conjunta han escrit onze poetes vallencs il·lustrada per dos fotògrafs –d’aquí el títol– . Bvalls de lletres, la secció de llengua i literatura de l’IEV, s’ha encarregat de coordinació de l’obra, i la presentació va anar a càrrec de Celdoni Fonoll i Lloll Bertran.

Dos fotògrafs, Carles Cubos i Francesc Parés, i onze escriptors: Míriam Culleré, Gabriel Guasch, Lluís Figuerola Tondo, Núria Ventura, Magí Sunyer, Marc Eiximenis, Cèlia Marcos, Joan Guasch Torné, Joan-Josep Miracle, Sílvia Güell i Lluís Figuerola Ortiga. El resultat del seu treball conjunt és Onze x 2, que es va presentar ahir al vespre a la sala d’actes de l’IEV. Van assistir a la presentació Carme Mansilla, presidenta del Consell Comarcal; Joan Guasch, en representació de Bvalls de Lletres, i Jordi Ferré, gerent de  Cossetània Edicions.

Durant l’acte, es va posar de relleu la proliferació de poetes a la ciutat de Valls, i el també poeta Celdoni Fonoll va recitar alguns poemes dels vallencs que han participat en aquest llibre. Per posar el punt final a la presentació, Lloll Bertran va cantar la cançó “Història certa dels castells”, basada en la cançó “El setè cel”, de Jaume Sisa.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any