Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  20.01.2011  13:02

Es presenta el llibre ‘Onze x 2’

Cossetània Edicions edita, en el marc de les Decennals, una miscel•lània de poesies escrites per vallencs i vallenques

Men?ame
 

La sala d’actes de l’Institut d'Estudis Vallencs (IEV) es va omplir ahir de gom a gom per a la presentació de l’Onze x 2, una obra conjunta han escrit onze poetes vallencs il·lustrada per dos fotògrafs –d’aquí el títol– . Bvalls de lletres, la secció de llengua i literatura de l’IEV, s’ha encarregat de coordinació de l’obra, i la presentació va anar a càrrec de Celdoni Fonoll i Lloll Bertran.

Dos fotògrafs, Carles Cubos i Francesc Parés, i onze escriptors: Míriam Culleré, Gabriel Guasch, Lluís Figuerola Tondo, Núria Ventura, Magí Sunyer, Marc Eiximenis, Cèlia Marcos, Joan Guasch Torné, Joan-Josep Miracle, Sílvia Güell i Lluís Figuerola Ortiga. El resultat del seu treball conjunt és Onze x 2, que es va presentar ahir al vespre a la sala d’actes de l’IEV. Van assistir a la presentació Carme Mansilla, presidenta del Consell Comarcal; Joan Guasch, en representació de Bvalls de Lletres, i Jordi Ferré, gerent de  Cossetània Edicions.

Durant l’acte, es va posar de relleu la proliferació de poetes a la ciutat de Valls, i el també poeta Celdoni Fonoll va recitar alguns poemes dels vallencs que han participat en aquest llibre. Per posar el punt final a la presentació, Lloll Bertran va cantar la cançó “Història certa dels castells”, basada en la cançó “El setè cel”, de Jaume Sisa.