Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Dimarts  18.01.2011  06:00

Saül Gordillo, Ferran Espada, Àlex Milian, Joan Josep Isern i Xavier Capdevila parlen de VilaWeb

Personatges d'àmbit social, cultural i polític parlen de VilaWeb en ocasió del quinzè aniversari

Men?ame
 

Saül Gordillo, director de l'Agència Catalana de Notícies, parla de la nombrosa família de VilaWeb, que s'ha anat eixamplant amb els anys: 'Recordo l'època de les edicions locals de VilaWeb Pineda i Calella, en les quals m'havia implicat, i, més després, quan tot de gent vam reforçar el nostre vincle amb VilaWeb a través dels blocs. Segurament que en el futur podrem mantenir aquesta relació amb eines que aniran apareixent i en les quals VilaWeb continuarà tenint un paper capdavanter.'

Ferran Espada, director del Punt de Barcelona, recorda els anys durant els quals van ser companys de l'equip de VilaWeb, que 'és un exemple de professionalitat, rigor i innovació periodístics i de compromís nacional'.

Àlex Milian, director del Temps, cita Núria Feliu per comparar VilaWeb amb 'el cordó umbilical dels Països Catalans'. Joan Josep Isern, autor del bloc 'Totxos, totxanes i maons', un dels més veterans de MésVilaWeb, veu el diari com si fos casa seva.

Xavier Capdevila, director del programa televisiu 'Quarts de Nou', recorda que va veure néixer VilaWeb a casa seva. Professionalment, creu que 'VilaWeb és un projecte periodístic tan singular que és necessari per al país', i que 'no és un diari semblant, similar, diferent o contraposat a un altre, sinó un diari únic i, per tant, molt necessari'.