Raimon canta a l’Eliana

  • L’actuació s’acompanya d’una setmana d'actes dedicats al cantant de Xàtiva

VilaWeb
Redacció
15.01.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Raimon actua aquest dissabte al Centre d’Estudis Locals de l’Eliana (CEL), dins el cicle Cinc Segles de Música, en un concert amb les entrades esgotades de fa dies. En ocasió d’aquest concert, s’ha preparat tota una setmana d’actes dedicats al cantant de Xàtiva i que van començar dijous amb la inauguració de l’exposició ‘Raimon torna a la universitat’.

Raimon ha estat aquest any passat enllestint el que serà el seu primer disc des de fa deu anys. Un àlbum que sortirà el mes vinent i que es titularà ‘Rellotge d’emocions’. Raimon ja va avançar la notícia en l’entrevista que li va fer VilaWeb TV l’abril del 2010. En aquell moment, va explicar: ‘En el disc surt Xàtiva, València, Barcelona, també surt Bagdad. És un disc que potser sorprendrà a alguna gent.’

L’exposició és una mostra fotogràfica que repassa la relació del cantautor amb la universitat, des que estudiava a la Facultat de Lletres de València i començava a militar contra la dictadura, fins als últims homenatges que ha rebut, a la Politècnica pels cinquanta anys de ‘Al Vent’, i amb la medalla de la Universitat de València.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any