Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  03.01.2011  12:40

EUPV acusa Canal 9 de 'nova censura política'

Demanarà responsabilitats a la cadena pública per no haver emès les reaccions de l'oposició al discurs de Camps de cap d'any

Men?ame
 

El conseller d'Esquerra Unida a Radiotelevisió Valenciana, Amadeu Sanchis, ha explicat avui que el consell d'administració de RTVV demanaria explicacions al director general, José López Jaraba, sobre els motius pels quals la direcció d'informatius de Canal 9 'ha decidit no recollir les declaracions dels partits de l'oposició' sobre el discurs de cap d'any del cap del Consell, Francisco Camps.

Sanchis retreu que una televisió pública com és Canal 9 hagi emès el discurs de cap d'any del president de la Generalitat i, en canvi, no deixi que l'oposició en faci valoracions, sobretot tenint en compte, diu, que els anys anteriors s'havia fet.

Per a EUPV, aquesta decisió 'ha trencat una pràctica democràtica que permetia a les forces polítiques valorar el discurs del president en els informatius de la televisió de tots els valencians'. A més, Sanchis diu que a la gravetat d'aquest fet s'hi afegeix que ens trobem en any electoral, i conclou: 'Tot sembla apuntar a un nou episodi de censura política, impròpia d'una democràcia i d'un servei públic essencial com és RTVV'.