Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  16.12.2010  13:27

El projecte de rehabilitació de les tres fàbriques de Manlleu rep un dels Premis Bonaplata 2010

Els premis es van concedir aquest dilluns al vespre en un acte a Barcelona

Men?ame
 

L’Ajuntament de Manlleu va rebre aquest dilluns a Barcelona un accèssit dels Premis Bonaplata 2010 en reconeixement al projecte de rehabilitació de l’edifici i maquinària de les tres fàbriques del costat del riu Ter: Salamí, Buixó i Filtex. En concret, l’Ajuntament de Manlleu va rebre un accèssit en la categoria del Premi Rehabilitació dels guardons que atorga des de fa divuit edicions l’Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d’Arqueologia Industrial de Catalunya.

El jurat del premi va valorar molt positivament la voluntat de recuperar uns espais i uns elements quasi desapareguts redreçant una decisió urbanística anterior, així com l’esforç tècnic i de gestió per assolir-ho.

Els Premis Bonaplata tenen l’objectiu de reconèixer i valorar la recuperació i difusió del patrimoni industrial, tècnic i científic de Catalunya.

Aquesta és la tercera ocasió en què Manlleu rep un premi Bonaplata. Anteriorment havia rebut dos guardons per la recuperació de les turbines de Can Sanglas.

Per a més informació, podeu consultar el web de l’Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d’Arqueologia Industrial de Catalunya: www.amctaic.org