El ple de Mollerussa oficialitza la renúncia a l’alcaldia de Teresa Ginestà

  • Eduard Comalada ocupa la vacant fins divendres

VilaWeb
Miquel Bresolí
14.12.2010 - 08:49

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Teresa Ginestà va declarar vacant el càrrec d’alcaldessa de Mollerussa, que ocupava des de les eleccions de 2007, en el darrer punt del ple extraordinari celebrat aquest dilluns, dia 13.

Eduard Comalada, primer tinent d’alcalde, assumirà les màximes funcions municipals fins aquest divendres, dia 17, en que es triarà nou alcalde.

Ginestà va deixar el càrrec defensant la feina feta pel seu equip de govern i acusant l’oposició de posar entrebancs a l’acció de govern sense donar la cara.

Teresa Ginestà va dir que deixava el càrrec per “l’evident impossibilitat de governar” per l’actitud de l’oposició, a la que va acusar de no haver esta capaç d’agafar el compromís de presentar una moció de censura que “és donar la cara”.

Es va reiterar en que estava en la política per servir a la ciutadania i no pel càrrec, motiu pel que deixava l’alcaldia i que l’oposició “portin les receptes que íntimament han confeccionat”.

Va tenir agraïments pels regidors de l’equip de govern i, especialment, pels tècnics municipals “que han vist la seva honorabilitat qüestionada”, tot i dir que “la justícia és lenta, però ja es veurà”.

La intervenció de Ginestà es va tancar amb l’aplaudiment de suport d’una part de la sala de plens, on s’hi trobaven, com en els darrers plens, militants i càrrec electes del PSC, com els diputats provincials Josep Maria Beà o Enric Colom.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum de Mollerussa.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any