Tura critica la campanya electoral que va fer el PSC

  • Lamenta que no fos en positiu · No descarta ser candidata el 2014, 'però poden passar moltes coses'

VilaWeb
Redacció
02.12.2010 - 12:54

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Montserrat Tura ha fet avui les primeres declaracions públiques (mp3) d’ençà de la derrota electoral del PSC, i s’ha mostrat crítica, tant amb alguns aspectes de la legislatura passada com amb la campanya electoral, dissenyada per Jaume Collboni. ‘Una part molt important dels productes de la campanya no em van semblar que estiguessin fets en positiu’, ha declarat a RAC-1. Tura admet que no ha descartat mai de ser candidata el 2014, ‘però poden passar moltes coses’.

De fet, Montserrat Tura s’havia postulat com una possible successora de José Montilla, sobretot després de col·locar-se com a número 2 en la llista electoral. Tanmateix, en la reunió de l’executiva per valorar la derrota electoral, Tura va quedar relegada i Montilla va triar Joaquim Nadal com a nou portaveu del grup parlamentari. 

Tura ha dit que el partit ja tenia enquestes ‘molt dolentes’ abans de la campanya, però creu que aquesta va empitjorar-ho encara més. Així, ha criticat lemes com ‘Artur Mas de lo mismo’ i ‘Ni independentistes ni de dretes’, un eslògan en clau negativa en comptes de positiva.

La consellera en funcions ha reconegut que els resultats electorals havien estat molt pitjors que el que es pensaven i ha reclamat al PSC que faci ‘una reflexió amb calma però molt profunda’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any