Els Minyons de Terrassa carreguen el 3 de 10 en la seva diada

  • La trobada castellera serveix per celebrar la declaració dels castells com a Patrimoni immaterial de la humanitat per la UNESCO

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
21.11.2010 - 13:15

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Terrassa és avui la capital castellera en motiu de la diada dels Minyons, que han convidat els Castellers de Barcelona i els de Sants des les dotze del migdia al Raval de Montserrat, davant de l’ajuntament. Els locals han carregat el 3 de 10, objectiu principal de la diada d’enguany. Feia quatre anys que no s’aconseguia aquesta fita -va ser assolida llavors per els Castellers de Vilafranca. En el tercer intent, l’enxaneta ha aconseguit fer l’aleta i poc després, la construcció ha caigut. L’exhibició castellera servirà també per commemorar la declaració dels castells com a Patrimoni immaterial de la humanitat per la UNESCO.

El batlle de Terrassa, Pere Navarro, llegirà un manifest que compta amb l’adhesió de batlles de ciutats castelleres de Catalunya. Posteriorment, el president de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, Miquel Botella, llegirà també un manifest des del balcó de l’ajuntament, acompanyat pels presidents de les tres colles que hauran actuat a la diada i el dels Castellers de Terrassa, l’altra colla local.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any