‘El romanç de la Cileta’ concursa als premis Clip Inquiet

  • El videoclip de Miquel Gil es va enregistrar a Otos l’estiu passat, dirigit per Toni Canet

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
17.11.2010 - 18:29

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El festival de cinema Inquiet que ha començat aquest dimecres a Picassent dedica una secció als videoclips musicals, i és en aquesta secció que participa ‘La Cileta’, un vídeo de Miquel Gil dirigit per Toni Canet que es va gravar el juliol passat a Otos, amb la participació d’un nombrós grup de col·laboradors de tota la comarca. Dijous es projecten els videoclips que opten als premis d’aquest apartat.

‘La Cileta’ és una versió molt personal del tradicional Romanç de la Cileta que el cantant de Catarroja inclourà en el seu proper disc. En la gravació, feta a Ca les Senyoretes d’Otos, hi va participar també la cantant Bikimel i l’actor Antonio Hortelano, dirigits pel cineasta llutxentí Toni Canet. A més, membres del Ballet Teleraco d’Aielo de Malferit es van encarregar de representar un dels personatges de la història.

L’escenografia la van preparar Jordi Albinyana i Joan E. Garcia; la direcció de fotografia anà a càrrec de Ximo Fernández, i Antonio Català s’encarregà de la il·luminació. L’equip Encarnis Tomero facilità el disseny del vestuari, i Fabian Vidal i el propi Toni Canet han fet el muntatge final. És de destacar la participació d’un gran nombre de col·laboradors de tota la Vall en maquillatge, perruqueria, càtering, etc…

El vídeo, fet com a pla-seqüència, es va gravar amb públic que hi participa en els últims segons de la peça.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any