Dimiteix en bloc la junta de la Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona

  • Cessats els co-directors de la revista Carrer · Constituïda una comissió gestora

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
10.11.2010 - 15:12

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La junta de la Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB) ha dimitit en bloc després de reconèixer discrepàncies amb els co-directors de la revista Carrer, segons aquest comunicat fet públic aquest migdia. Ara s’ha establert una comissió gestora, amb sis integrants, que d’ací a un mes aproximadament organitzarà l’assemblea extraordinària per a celebrar eleccions.

Segons el secretari de la Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona, Antonio Fortes, la decisió de la junta de dimitir ha estat a conseqüència de ‘discrepàncies’ amb els responsables de la revista ‘Carrer’, un dels projectes de l’entitat. Segons Fortes, els codirectors de la publicació van prendre decisions ‘pel seu compte’.

Fortes ha assegurat que no hi ha hagut desavinences dins de la Junta i que la decisió es va prendre per unanimitat de tots els membres. La Junta es veia ‘desautoritzada’, ha dit el secretari, i va decidir presentar la dimissió perquè volen que ‘funcionin els òrgans democràtics i sigui l’assemblea qui prengui decisions’.

A partir d’ara, la comissió gestora formada per sis persones portarà el dia a dia de l’entitat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any