L’any vinent VilaWeb completarà l’oferta amb el llançament d’una revista mensual

  • La publicació ha estat pensada per a 'tablets' com l'iPad, però es podrà adquirir també en paper

VilaWeb
Redacció
10.11.2010 - 00:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Durant la celebració del quinze anys un dels anuncis que es va fer és el del pròxim llançament d’una revista mensual, amb la marca VilaWeb. La revista apareixerà a la primavera, pensada especialment per als formats ‘tablet’, com ara l’iPad. Però també es podrà adquirir en paper, via subscripció.

La publicació es consagrarà a l’anàlisi de l’actualitat i inclourà entrevistes en profunditat i reportatges. També hi tindran un espai la política nacional i internacional, la cultura i la tecnologia.

La celebració del quinzè aniversari de VilaWeb continua aquest dijous i divendres amb jornades de portes obertes per als lectors. El dijous i divendres 10 i 11 de novembre es faran tres visites guiades cada dia, a les 12h, 17h i 18h. Per assistir-hi cal fer la petició a vilaweb@vilaweb.cat.

La setmana vinent començarà un especial informatiu sobre els quinze anys de VilaWeb, en el qual de dilluns a divendres i durant quinze setmanes s’oferiran entrevistes, notícies de VilaWeb que han fet història, s’explicarà la història de VilaWeb i d’internet i es recolliran els testimonis de personalitats. Cada dijous durant aquestes quinze setmanes VilaWeb tindrà un director convidat. Aquestes quinze persones, representants de diferents àmbits de la societat catalana, dirigiran VilaWeb per un dia i li imprimiran la seva personalitat i el seu punt de vista de la realitat. VilaWeb busca així fer-se més permeable a la societat catalana i oferir al lector un dia de sorpresa. Alguns d’aquests directors convidats seran: Xavi Sarrià, Biel Mesquida, Martí Domínguez, Najat El Hachmi, David Caraben, Mathew Tree, América Sánchez o Joan Coscubiela.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any