VilaWeb celebra el quinzè aniversari amb una festa virtual de quinze hores

  • Podeu explicar a Twitter com feu servir VilaWeb i què significa per a vosaltres · VilaWeb tindrà quinze directors convidats, les setmanes vinents · Aquesta nit anunciarà nous productes en un acte públic a la redacció

VilaWeb
Redacció
09.11.2010 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

VilaWeb celebra quinze anys i els celebra com a capdavanter de la informació en català a internet, amb una audiència de 381.956 usuaris únics el mes d’octubre, la xifra més alta mai aconseguida. Avui comencem la celebració d’aquest aniversari amb una festa virtual que durarà quinze hores i durant la qual us conviden a explicar què és VilaWeb per a vosaltres i com us en serviu. La festa es completarà amb un acte a les set del vespre a la nova redacció del diari i amb un aplec de pioners d’internet.

Fins a les onze de la nit, la portada del diari recull i publica tots els comentaris dels lectors, ja sigui des de la portada mateixa o a través de Twitter, fent servir l’etiqueta #15vilaweb. A més, per aquesta finestra també anirem narrant el funcionament quotidià de la redacció, descobrirem les activitats que es realitzaran durant el quinzè aniversari del diari i a la una del migdia, tothom que vulgui podrà participar en un xat en directe amb el director de VilaWeb, Vicent Partal.

Una de les activitats per celebrar l’aniversari seran les jornades de portes obertes que es faran els dies 11 i 12 de novembre: hi haurà tres visites guiades cada dia; per assistir-hi, cal fer una sol·licitud al correu vilaweb@vialweb.cat. Una altra serà la col·laboració com a directors convidats durant un dia de diverses persones de rellevància pública, com ara Biel Mesquida, David Carabén, Xavi Sarrià o Matthew Tree.

Aquest vespre, l’Espai VilaWeb acull una trobada que reunirà els pioners de la internet catalana, aquells que posaren les bases per estendre la xarxa a tot el país.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any