Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  01.11.2010  15:18

Els Castellers de Vilafranca descarreguen la 'bèstia indomable'

Els Capgrossos de Mataró, per la seva banda, entren al club de colles de gamma extra

Men?ame
 

Fins ara es pensava que no es podia descarregar, però els Castellers de Vilafranca ho han desmentit. La torre de vuit neta, anomenada la 'bèstia indomable', ha estat descarregada dilluns en segona ronda per la colla més en forma del moment en la diada castellera de Tots Sants, a Vilafranca mateix. Amb aquest castell, que requereix molt d'equilibri perquè la base és molt inestable, els verds han trencat tot un mite.

La diada més espectacular de la temporada, en què també han participat els castellers de Lleida, Mataró i Sants, ha aportat moltes més coses, atès que la mateixa colla vilafranquina ha descarregat per segona vegada en la seva història el tres de nou amb folre i agulla, una construcció de màxima dificultat.

Per la seva banda, els Capgrossos de Mataró han aconseguit aixecar i descarregar el dos de nou amb folre amb manilles i han entrat, així, al selecte grup de colles de gamma extra, al costat de les dues de Valls, la de Vilafranca i els Minyons de Terrassa. I els Castellers de Sants han descarregat a Vilafranca el seu primer quatre de nou.