Les cançons de la Gira, aplegades en un nou volum

  • Escola Valenciana edita 'El disc de la música en valencià', amb cançons de la Gossa Sorda, Soul Atac, El Corredor Polonès i molts més

VilaWeb
Redacció
01.11.2010 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La cançó inèdita ‘Tenim la clau‘, banda sonora de les Trobades d’Escola Valenciana, obre el disc de la Gira 2010, editat per la federació i per Reviscola, amb la col·laboració de la Universitat de València, la d’Alacant, la Politècnica de València, la Jaume I de Castelló, la Miguel Hernández d’Elx i el Col·lectiu Ovidi Montllor de Músics i Cantants. El disc recull vint-i-dues cançons de grups que han participat enguany en la Gira i algunes novetats musicals del País Valencià.

A més de la peça d’Àlvar Capri que obre el disc, hi trobem cançons com ‘Cassalla Paradise‘ de la Gossa Sorda (entrevista i actuació a VilaWeb TV), ‘Si com lo taur‘ de Verdcel, ‘Me la fiques more‘ d’Orxata Sound System, ‘No està lluny‘ d’Andreu Valor, ‘Cigarrets‘ del Corredor Polonès, ‘No vull‘ de Soul Atac, ‘Viure presents‘ d’Arròs Caldós, ‘Les coses‘ d’Agraviats, entre altres.

Durant la Festa pel Valencià del 9 d’octubre ja es van començar a repartir alguns dels 30.000 exemplars que s’han editat, i ara el disc pot aconseguir-se en els concerts de la Gira i en les universitats públiques valencianes. A més, pot escoltar-se en línia des d’aquest enllaç. Aquest és el cinquè volum de la Gira, que en aquests cinc anys de vida ha organitzat més d’un centenar de concerts.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any