Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  10.10.2010  06:00

10-10-10

Unes quantes iniciatives proposen celebrar la curiosa data d'avui

Men?ame
 

Potser no hi heu caigut, però si mireu el calendari veureu que avui és un dia realment especial, numèricament: 10-10-10. Aprofitant aquesta coincidència s'han posat en marxa algunes iniciatives que demanen la participació dels internautes. La fotògrafa canadenca Heather Powazek Champ, per exemple, proposa a tothom qui tingui una càmera analògica o digital de fer fotos, durant tot el dia, i penjar-les des d'avui fins el dia 20 d'octubre en aquest grup de Flickr. One Day on Earth, per la seva banda, fa una crida a cineastes, estudiants i ciutadans a enregistrar amb vídeo 'l'experiència humana durant vint-i-quatre hores'.

One Day on Earth es va engegar el setembre de 2008 amb la idea de crear un esdeveniment mediàtic d'abast mundial en què milers de participants filmin simultàniament durant un període de vint-i-quatre hores la seva quotidianitat. La data elegida per a portar a terme aquesta iniciativa ha estat avui, 10-10-10.