El Papa evitarà la Gran Via per assegurar una imatge de gran afluència de públic

  • Benet XVI passarà per Via Laietana, Pau Claris, Diputació i Marina en el recorregut per Barcelona

VilaWeb
Redacció
06.10.2010 - 13:24

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Papa Benet XVI desfilarà el 7 de novembre vinent per Barcelona en un recorregut que el portarà des de la catedral de Barcelona passant per la Via Laietana, Pau Claris, tombant per Diputació fins al carrer Marina, per on pujarà fins a la Sagrada Família, on consagrarà el temple i hi oficiarà una missa. L’ajuntament ha pactat el recorregut amb l’arquebisbat de Barcelona, que ha desestimat que el Papa passi per la Gran Via per assegurar-se una imatge d’afluència massiva de públic.

La visita del Papa a Barcelona tindrà un pressupost d’entre 500.000 i 600.000 euros, sense comptar la despesa en seguretat ni premsa, que aniran a càrrec de l’administració. L’arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, ha fet públiques avui aquestes dades, i ha explicat que el pressupost varia en funció del nombre de cadires que finalment hi haurà a l’exterior del temple de la Sagrada Família i les pantalles gegants. Aquests diners, segons que ha explicat, provenen de les aportacions dels fidels i de les institucions privades.

Pel que fa a la despesa que anirà a càrrec del govern, el conseller Jordi Ausàs, no va especificar ahir quina seria quan se li va preguntar a la conferència de premsa de després de la reunió del consell de govern.

Enllaços
Array
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any