La Festa de les Danses omplirà Bocairent

VilaWeb
Redacció
09.09.2010 - 18:09

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Dissabte que ve, Bocairent es convertirà en la capital de la comarca en rebre els participants de la XXXIII Festa de les Danses de la Vall d’Albaida, que reunirà representants de grups provinents de 17 localitats. La festa compta enguany amb la participació, com a convidats, de la federació folklòrica Novella i de la Muixeranga d’Algemesí. La nit la tancarà l’actuació de Pep ‘Botifarra’.

A partir de les 17 h s’ha previst la recepció dels grups participants en l’aplec, que s’iniciarà a les 18 h a la plaça dels Omets, des d’on discorrerà la dansà pels carrers de Sor Pietat de la Creu, Bisbe Miró i plaça de l’Ajuntament. La comitiva l’obriran el grup de dolçainers i tabaleters l’Aljub i els Cabolos de Bocairent.
Els grups anunciats per municipis i ordre de participació són Atzeneta d’Albaida, Alfarrasí, el Palomar, Aielo de Malferit, Beniagnim, Albaida, Ontinyent, Fontanars dels Alforins, Agullent, Montaverner, la Pobla del Duc, Quatretonda, Bellús, l’Olleria, Bèlgida, Castelló de Rugat i Bocairent.
A les 21 h actuarà a la plaça de l’Ajuntament la Muixeraga d’Algemesí i hi haurà una dansà conjunta de tots els grups. A les 22 h hi haurà el sopar de germanor, i a les 23.30, també a la plaça, l’actuació de Pep ‘Botifarra’.
Com a acte previ, dissabte passat es va presentar el llibre d’indumentària tradicional ‘A la moda valenciana, la dona al segle XVIII, de Salvador Mercado i Marita Sempere.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any