El responsable de la Reforma laboral convidat a la recepció de Festa Major

  • El Ministre espanyol de Treball i Immigració, Celestino Corbacho, és el convidat d'honor d'aquesta tarda a la recepció oficial de Festa Major

VilaWeb
Redacció
02.09.2010 - 14:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

A falta de tres setmanes per la vaga general contra les retallades socials que representa l’última reforma laboral, convocada per tots els grans sindicats del país i una àmplia majoria dels moviments socials, el Ministre de espanyol de Treball i Immigració visita per sorpresa la nostra ciutat.  L’Equip de Govern no va fer públic fins ahir a la tarda la visita del Ministre més qüestionat del govern Zapatero. En una de les comarques del país més castigades per la crisi, la visita coincideix amb el dia en què s’han fet públic les noves dades negatives del mercat laboral.

Per sorpresa i sense aixecar la veu va fer pública ahir a la tarda l’Equip de Govern la visita del Ministre, que serà a la recepció oficial de Festa Major d’aquesta tarda. Segons l’equip de govern, la justificació de la invitació rau en ‘la visita de Corbacho a les instal·lacions de la Pista Coberta d’Atletisme de Sabadell, els entorns de la qual han estat millorats gràcies al Plan E’.

 

Vaga general i augment imparable de l’atur

Mentre gran part dels Moviments Socials i sindicats de la ciutat preparen amb energia una Vaga general que aturi tota l’activitat laboral el proper 29 de setembre com a resposta a la última reforma laboral unilateral del Govern Espanyol, l’Equip de Govern del PSC tanca files amb el Ministre reponsable de la reforma, i deixa clara la seva posició, convidant-lo a la Festa Major.

Amb tot, avui coneixiem les últimes dades estatals i autonòmiques del mercat laboral (notícia Vilaweb), on l’atur segueix en una espiral de creixament imparable i al Principat ja se situa en 555.894 persones, és a dir un 7,8% més que l’any passat. A nivell local les últimes dades de juliol situen la taxa d’atur registrat en un 16,3%.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any