Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  01.09.2010  13:13

Ernest Maragall es qüestiona si anirà a les llistes del PSC

El conseller d'Educació i Antoni Castells reiteren la voluntat de redreçar el rumb del partit

Men?ame
 

Antoni Castells i Ernest Maragall han remarcat avui el seu punt de vist crític amb el rumb del PSC. El conseller d'Economia, que ja va anunciar que no aniria a les llistes socialistes, ha insistit en a dir 'allò que no acaba de funcionar: la relació amb el PSOE, no tenir més veu pròpia a Madrid i no haver estat capaços de recuperar la centralitat política'. Maragall ha reconegut que no sap si anirà a les llistes i que això dependrà de si el partit 'presenta el projecte que jo crec que ha de presentar'.

Maragall ha dit: 'jo el que estic és en l'actitud de treballar intensament perquè el meu partit, el Partit dels Socialistes de Catalunya, presenti el projecte que jo crec que ha de presentar i que ho faci amb les condicions, amb els continguts, amb les concrecions, amb els compromisos que jo crec que corresponen. I en virtut de com es desenvolupi aquest procés, acabarem prenent decisions'.

El conseller d'Economia fou la veu dins del PSC que més va defensar la decisió de Castells de no anar a les llistes. En aquesta entrevista amb VilaWeb Maragall ja va remarcar al juliol la necessitat de canvis al PSC i va lamentar-ne el comportament a l'hora de donar resposta a la sentència contra l'estatut.