Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  30.08.2010  15:31

Canal 9 atribueix a un deute de Mediapro no poder emetre els partits de futbol

El PSPV ho atribueix a la incapacitat econòmica pel malbaratament en la gestió de Camps

Men?ame
 

La Televisió Valenciana (TVV) ha expressat avui la seva indignació per l'actitud adoptada de Mediapro d'impedir l'accés dels seus equips als estadis de futbol de primera i segona divisió aquest passat cap de setmana coincidint amb l'inici de la lliga. Segons TVV Mediapro els deu uns vint-i-cinc milions d'euros, mentre que el deute de la televisió valenciana amb Mediapro és només de deu milions. Mediapro reclama aquest deute per autoritzar l'accés de la televisió valenciana als estadis. El síndic del grup socialista a les Corts, Ángel Luna, ha atribuït la desaparició del futbol de la graella a la política de malbaratament econòmic del govern de Francisco Camps.

Luna ha assegurat que el Consell 'ha gastat els diners en grans festes i en regals als amics a través de contractes irregulars'. Segons Luna, el fet que Canal 9 no pugui emetre els partits dels equips de futbol valencians és un exemple contundent de les conseqüències que la política de malbaratament i de l'abús dels diners públics que ha practicat el govern de Camps els darrers anys provocaran en aquest moment'.