Solidaritat i Reagrupament es presentaran per separat a les eleccions

  • Les dues formacions emeten un comunicat en el qual afirmen que treballaran en comú per la independència però cadascuna des de la seva candidatura

VilaWeb
Redacció
29.08.2010 - 23:42

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Reagrupament i Solidaritat Catalana es presentaran per separat a les eleccions de la tardor però han reafirmat que tenen estratègies paral·leles i la voluntat de treballar junts per la independència. En un comunicat conjunt (pdf) en acabar la reunió, han expressat que ‘la voluntat d’ambdues formacions és la de sumar, lleialment, el màxim de voluntats per assolir aquests objectius i, per tant, fem una crida conjunta a la màxima participació de totes les persones que volen la independència perquè votin a les properes eleccions a la tardor’.

Les especulacions sobre aquesta reunió entre Joan Carretero i Joan Laporta han produït que totes dues parts vulguin actuar ara amb cautela i discreció. És per això que la reunió s’ha celebrat finalment aquest vespre però no ha estat confirmada oficialment per cap de les dues bandes fins un cop acabada.

En la reunió, que ha estat presidida per un to de cordialitat, ‘s’ha acordat que cadascuna de les dues formacions es presentarà a les properes eleccions al Parlament, amb una estratègia paral·lela confluent, amb l’objectiu comú de treballar per la independència de Catalunya i l’assoliment d’un Estat propi en el si de la Unió Europea’, segons afirma el comunicat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any