Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  27.08.2010  13:17

Alerta roja a les comarques del sud per la intensa calor

Poden arribar als 44 graus · La resta del país també és en alerta

Men?ame
 

Continua la calor a tot el país, encara més intensa que aquests últims dies. Avui l'Agència Estatal de Meteorologia situa en alerta roja, el risc màxim, les comarques de la Costera, la Ribera Alta, la Vall d'Albaida, el Baix Segura i el Vinalopó, on poden arribar als 44 graus. Per això la conselleria de Governació valenciana també manté el risc màxim d'incendis forestals a tot el País Valencià. La resta del país, a més, també és en alerta.

El Servei Meteorològic de Catalunya estableix el risc meteorològic alt a bona part del Principat, on els termòmetres poden marcar fins a 41 graus. A més de les recomanacions per evitar cops de calor, els governs recorden que el risc màxim per temperatures altes suposa la prohibició de fer cap mena de foc, sigui on sigui. A les Illes s'ha decretat el nivell d'emergència 1 per les altes temperatures., que poden arribar als 39 graus. El nivell 1 es correspon a l'alerta carabassa.