Woody Allen explora l’infortuni amb ‘You Will Meet A Tall Dark Stranger’

  • Us oferim les estrenes cinematogràfiques d'aquest cap de setmana

VilaWeb
Redacció
27.08.2010 - 14:19

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘You Will Meet A Tall Dark Stranger’, una comèdia dirigida per Woody Allen que té lloc a Londres i és de producció catalana, és una de les estrenes destacades. Allen reflexiona altra vegada sobre la reacció de les persones davant les adversitats, en una cinta que a Catalunya es podrà veure en català a 18 sales. Hi ha també novetats de tots els gèneres: un ‘remake’ d’acció de Karate Kid i un altre que emula Predator; el terror de ‘The Hole 3D’; el drama franco-alemany ‘Vision’; o més comèdies, amb ‘Get Him To The Greek’ i ‘Reclaim your brain’.

>’You Will Meet A Tall Dark Stranger‘ (‘Conocerás Al Hombre De Tus Sueños’). Direcció: Woody Allen. Gènere: Comèdia. Intèrprets: Antonio Banderas, Josh Brolin, Anthony Hopkins. Sinopsi: Una nit, Alfie es desperta sobtadament espantat per la idea de morir. Abandona Helena, la seva esposa durant quaranta anys, i decideix reviure els plaers de la seva joventut. Helena, destrossada, després d’intentar suïcidar-se i sense trobar consol en la medicina ni en la teràpia, recorre a una endevina, Cristal. Helena es lliura en cos i ànima als consells de Cristal, i així aconsegueix per fi la serenitat que buscava. Tràiler.

> ‘Predators‘. Direcció: Nimrod Antal. Gènere: Acció. Intèrprets: Adrien Brody, Laurence Fishburne, Topher Grace. Sinopsi: La pel·lícula narra com arriben segrestats al planeta natal dels depredadors un grup d’humans coneguts per la seva violència i la seva crueltat. Entre ells destaca Cuchillo, un assassí a sou de traficants d’un càrtel mexicà, que porta un parell d’Uzis bessones a l’esquena. Tràiler.

>’The Karate Kid. Direcció: Harald Zwart. Gènere: Acció. Intèrprets: Jaden Smith, Jackie Chan, Taraji P. Henson. Sinopsi: La història del nou Karate Kid serà bastant similar a l’original que el 1984 va protagonitzar Ralph Macchio, encara que en aquesta ocasió l’acció es traslladarà de Califòrnia fins a Beijing. Allà relatarà la història d’un jove acorralat pels seus companys de classe que conèixer un mestre en arts marciales que l’ajudarà a valdre-se per si mateix. Tràiler.

> ‘The Hole 3D‘ (‘Miedos 3D’). Direcció: Joe Dante. Gènere: Terror. Intèrprets: Chris Massoglia, Haley Bennett, Nathan Gamble. Sinopsi: Després de canviar-se de casa, els germans Dane i Lucas descobrixen amb la seva nova veïna Julie un pou sense fons en el soterrani de casa seva. Un cop obert el pou, es desencadena el mal que conté: assetjats per estranyes ombres que aguaiten darrere de cada cantonada i per malsons que cobren vida, els tres joves hauran d’afrontar les seves pitjors pors per posar fi al misteri. Tràiler.

>’Vision – Aus Dem Leben Der Hildegard Von Bingen‘  (‘Visión’). Direcció:  Margarethe Von Trotta. Intèrprets: Barbara Sukowa, Heino Ferch, Hannah Herzsprung, Gerald Alexander Held. Gènere: Drama . Sinopsi: Hildegard és una nena nascuda al si d’una família noble alemanya. Als vuit anys d’edat, els seus parents la deixen en un monestir benedictí. Allà, la seva mentora, Jutta, l’instruïx en les arts de la medicina de les herbes, la lectura i la cal·ligrafia, matèries en les quals aviat destacarà. Tràiler.

>’Get Him To The Greek‘  (‘Todo Sobre Mi Desmadre’). Direcció: Nicholas Stoller. Intèrprets: Jonah Hill, Russell Brand, Elisabeth Moss, Rose Byrne, Sean Combs. Gènere: Comèdia. Sinopsi: Aaron Greenberg sap complir els seus objectius. L’ambiciós jove de 23 anys ha exagerat les seves capacitats per aconseguir un lloc en una discogràfica. La missió: volar a Londres i acompanyar un déu del rock fins al “Greek Theatre” de Los Angeles, on farà el primer concert d’una gira de cent milions de dòlars. Tràiler.

>’Reclaim Your Brain‘  (‘Un Juego De Inteligencia’). Direcció: Hans Weingartner. Intèrprets: Moritz Bleibtreu, Elsa Schulz Gambard, Milan Peschel, Gregor Bloéb, Simone Hanselmann. Gènere: Comèdia. Sinopsi:  Rainer és un agressiu executiu que produeix programes escombraria a la televisió. Després de patir un accident decideix investigar el sistema de mesurament d’audiència que manté en el cim aquests programes. Tràiler.

>’44 Inch chest‘ (‘La medida de la venganza’). Direcció: Malcolm Venville. Gènere: Acció. Intèrprets: John Hurt, Melvil Poupaud i Ray Winstone. Sinopsi: El món de Colin Diamond s’ha girat al revés. La seva dona l’abandonarà per un cambrer francès, Loverboy, amb el qual té una aventura. Què ha fet Colin per merèixer una cosa així? Se l’estimava, es preocupava per ella, de vegades li duia flors… Està disgustat, està destrossat, però, sobretot, està molt empipat. Ella fuig. Tràiler.

 Podeu consultar la cartellera dels cinemes aquí.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any