Mollerussa torna a acollir les promeses del tennis mundial femení

  • El CT Mollerussa organitza una nova prova del circuit femení WTA

VilaWeb
Redacció VilaWeb Mollerussa
27.08.2010 - 06:55

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Mollerussa acollirà des del 28 d’agost al 5 de setembre l’onzena edició del Campionat ITF del circuit femení WTA “Trofeu Ciutat de Mollerussa”, en la que és prevista la participació de prop d’una seixantena de jugadores procedents de països d’arreu del món. El torneig tindrà lloc a les instal·lacions del Club Tennis Mollerussa, organitzador de l’esdeveniment, i constarà de dues fases.

La primera, que comença aquest dissabte, servirà com a fase classificatòria per a les vuit millors jugadores que passaran a disputar la segona fase. En aquesta darrera, competiran 32 tennistes entre les qual hi haurà 18 escollides dins el rànquing de la WTA.

El pressupost total de l’esdeveniment supera els 20.000 euros, dels quals 9.800 es destinaran als premis en metàl·lic per a les guanyadores de les diferents categories. Així ho va explicar Josep Maria Ezquer, president del Club Tennis Mollerussa, en la presentació del Torneig.

Per la seva part Teresa Gienstà, alcaldessa de Mollerussa, està, va assenyalar la importància d’aquest esdeveniment esportiu que serveix per promocionar la ciutat ja que durant aquest dies Mollerussa es converteix en capital internacional del tennis femení. Així mateix va destacar que l’Ajuntament participa en el torneig amb una aportació econòmica directa que enguany és de 4.000 euros però també amb el muntatge de tota la infraestructura. Per altra part, ha agraït al Club de Tennis la feina en l’organització d’aquest campionat que permet a tota la ciutat veure en viu les promeses del tennis mundial.

Major nivell

Per la seva banda, el president del Club Tennis Mollerussa, Josep Maria Ezquer, va explicar que el torneig comptarà enguany amb la participació de jugadores millor classificades en el rànquing respecte a l’any passat. En aquest sentit, va destacar la presència al campionat de la tennista francesa Estelle Guisard que la passada edició es va proclamar la guanyadora del torneig.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum de Mollerussa.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any