Nits de lluna plena al Jardí Botànic de Blanes

  • Marimutra ofereix la possibilitat de visitar el jardí de nit, prendre una copa i escoltar música en directe durant tota aquesta setmana

VilaWeb
Redacció
25.08.2010 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aprofitant les nits d’estiu que hi ha lluna plena el Jardí Botànic Marimutra de Blanes obre les seves portes als visitants per fer passejades nocturnes entre plantes exòtiques o sentir la remor de les onades tot degustant una copa de cava. A més també ofereix actuacions de música en directe a l’emblemàtic templet de Linné, en un espadat sobre el mar.

Precisament durant tota aquesta setmana la lluna és plena i cada dia fins dissabte se succeeixen les cites nocturnes amb una actuació musical sempre diferent. Avui és el torn de la cantant Susanna del Saz, que oferirà un recital titulat ‘Lady Jazz’. Aquesta vocalista gironina repassarà les grans veus de la música negra nord-americana, com Billie Holiday i Ella Fitzgerald.

Demà serà el torn dels ritmes llatins i es comptarà amb la participació d’Ulises Ordúñez, mentre que divendres se sentirà una selecció de música soul de la mà de The Soul Bug. Finalment, dissabte hi ha programat un repertori titulat ‘Fantasia’, que inclou fados, música medieval i música celta.

L’entrada, que s’obre a partir de dos quarts d’onze del vespre, inclou una consumició. Tot i això el Jardí Botànic Marimutra també ofereix la possibilitat de degustar prèviament un sopar fred a càrrec del restaurant Síbars.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any