Figuerola del Camp celebrarà la consulta sobre la independència el 26 de setembre

  • Més de 10 entitats s'han adherit ja a aquesta iniciativa.

VilaWeb
Redacció
22.08.2010 - 18:54

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El dia 26 de setembre, Figuerola decidirà el futur de Catalunya, en una consulta popular organitzada per la societat civil del municipi, sumant-se així a l’onada de consultes sobre la independència de Catalunya que van tenir el seu tret de sortida a Arenys de Munt el passat 13 de setembre.

La Plataforma es presentarà oficialment el proper 29 d’agost, a les sis de la tarda, al local de la Cooperativa de Figuerola del Camp.

Per altra banda, i començant així amb els actes de campanya, el 5 de setembre, diversos membres de la Plataforma Valls Decideix participaran en una xerrada adreçada al jovent, on s’hi exposaran les seves opinions i experiències.

Finalment, la setmana del 13 al 19 de setembre, es celebrarà una xerrada sobre la independència de Catalunya des d’un punt de vista econòmic.

Passades les grans onades de consultes i a l’espera de la pròxima el 17 d’octubre; diversos municipis com Figuerola del Camp, celebraran al llarg de les properes setmanes una consulta sobre la independència que ja han acollit més de 450 municipis. A l’Alt Camp, els pobles de Valls, El Pla de Santa Maria, Alcover, Nulles i Mont Ral ja han realitzat les consultes en les onades del 23 d’abril i del 20 de juny.

Enllaços
Array
Array
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any