Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  22.08.2010  11:06

Autor/s: Miquel Bresolí

El concert de professors de l'AIMS Festival tanca Les 4 llunes de Mollerussa

La programació de les nits d'estiu s'ha desenvolupat entre la Casa Canal i L'Amistat

Men?ame
 

La música de Txaikovski ha estat la protagonista del concert de professors (com també ho havia estat en la d'alumnes) de l'Acadèmia Internacional de Música de Solsona (AIMS) celebrat aquest dissabte, dia 22, al Teatre L'Amistat de Mollerussa.

Amb aquesta actuació es tanca la programació de les nits d'estiu de Mollerussa, Les 4 llunes, que ha destacat per la bona participació del públic i acollida del canvi escènic que ha suposat la incorporació, com escenari, dels jardins de la Casa Canal, on s'han fet tots els actes, tret dels de l'AIMS Festival.

I es que en aquesta edició, de les tres actuacions de l'AIMS Festival dues s'han fet a L'Amistat i la tercera, l'AIMS Social, s'ha porta a terme a la Llar Terres de Ponent.

Concert de professors

Com en el d'alumnes, el Concert de professors han tingut en el romanticisme rus i, en especial, Txaikovski, el seu protagonista. A aquest autor se li dedicaria la segona part del concert amb la interpretació del sextet per a corda en re menor, op.70, “Souvenir de Florència”, a càrrec de Evgueni Grach, Bogdan Zvoristeanu, Ulrich Knörzer, Andriy Viytovych, Roel Dieltiens i Peter Thiemann. A més a més, aquest intèrprets, tots d'instruments de corda, juntament amb la pianista Seon-Hee Myong van tocar, en la primera part, en duets o com a solistes peces del mateix Txaikovski així com de Franchomme, Rimski-Kórsakov, Druzhinin, Smetana i Sarasate.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum de Mollerussa.