Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  16.08.2010  19:13

El Lluçanès a Sardenya, a Terres germanes

Del 18 al 20 d'agost, festival poeticomusical a la localitat sarda de Genoni

Men?ame
 

Un festival poeticomusical que se celebra a la localitat sarda de Genoni, entre el 18 i el 20 d'agost, acollirà diferents propostes lluçaneses de la mà de la cantant, actriu i creadora Gisella Vacca.

Els anys 2006 i 2007, la cantant, actriu i autora sarda Gisella Vacca va viure al Lluçanès i va participar de diferents propostes musicals i teatrals. Una d'elles, l'estrena de l'obra "Viatge a la cala de la Lluna", en col·laboració amb el GALL -Grup d'Actors del Lluçanès-, un text d'ella mateixa. L'experiència i la relació establerta ha portat ara una nova col·laboració entre el seu país i el Lluçanès, amb una proposta al festival Terras Sorris -Terres germanes- que se celebra a la localitat de Genoni els propers dies 18, 19 i 20 d'agost amb un ampli programa, amb participants catalans, espanyols, sards i corsos. Isabel Iborra, de Sant Boi de Lluçanès, presentarà la cançó de transmissió oral; Roser Iborra, d'Alpesn i resident a Torelló, els seus textos poètics; Josep Riera, d'Oristà, la seva poesia que, juntament amb el grup Vicus, recitaran amb acompanyament musical.

Llista de col·laboradors:

Catalans:
Isabel Iborra, cantant
Roser Iborra, poetessa
Josep Riera, poeta
Jordi Saumell, historiador
VICUS, grup musicovocal poètic


Corsos
U Ponticellu, gruppo femminile di polifonie corse

Sards
Ignazio Cadeddu, music
Coro Santa Barbara
Marco Lutzu, etnomusicòleg i músic
Enrico Piredda, músic
Anna Cristina Serra, poetessa
Gisella Vacca cantant, actriu

D'Espanya
Aina Núñez, ballarina