Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  06.08.2010  06:00

Un funeral públic acomiada les tres noies de Cassà de la Selva

Men?ame
 

El funeral de les tres noies mortes en el naufragi a Mèxic, Neus Terradas, la seva germana Núria i Irene Carbó, se celebra aquest migdia al pavelló de Cassà de la Selva, un espai prou gran perquè tot el poble pugui assistir i donar suport a les famílies. I és que els fets han consternat el municipi gironí, que ha suspès totes les activitats públiques com a mostra de condol i ha decretat tres dies de dol.  

'Les banderes onejant a mig pal i els crespons negres simbolitzen la consternació que sentim tots plegats, i que tota la població vol traslladar', deia ahir el batlle de Cassà, Carles Casanova.

Mentrestant, les autoritats continuen cercant Francesc Espasa, el quart desaparegut arran del naufragi i de qui encara no se'n té cap rastre. Tots quatre, juntament amb Bernat Palau i Aina Frau, anaven amb barca dimecres de la setmana passada pel riu Gallinas, a San Luis de Potosí (Mèxic) per veure les cascades de Tamul. Quan eren a punt d'arribar a l'altra banda del riu, l'embarcació va començar a giravoltar i van caure a l'aigua. Tan solament Bernat Palau i Aina Frau van poder sortir nedant. Els dos sueprvivents van arribar al nostre país dilluns al vespre.