Un funeral públic acomiada les tres noies de Cassà de la Selva

VilaWeb
Redacció
06.08.2010 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El funeral de les tres noies mortes en el naufragi a Mèxic, Neus Terradas, la seva germana Núria i Irene Carbó, se celebra aquest migdia al pavelló de Cassà de la Selva, un espai prou gran perquè tot el poble pugui assistir i donar suport a les famílies. I és que els fets han consternat el municipi gironí, que ha suspès totes les activitats públiques com a mostra de condol i ha decretat tres dies de dol.  

‘Les banderes onejant a mig pal i els crespons negres simbolitzen la consternació que sentim tots plegats, i que tota la població vol traslladar’, deia ahir el batlle de Cassà, Carles Casanova.

Mentrestant, les autoritats continuen cercant Francesc Espasa, el quart desaparegut arran del naufragi i de qui encara no se’n té cap rastre. Tots quatre, juntament amb Bernat Palau i Aina Frau, anaven amb barca dimecres de la setmana passada pel riu Gallinas, a San Luis de Potosí (Mèxic) per veure les cascades de Tamul. Quan eren a punt d’arribar a l’altra banda del riu, l’embarcació va començar a giravoltar i van caure a l’aigua. Tan solament Bernat Palau i Aina Frau van poder sortir nedant. Els dos sueprvivents van arribar al nostre país dilluns al vespre.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any