Miquel Nadal i M. Antònia Munar declaren de nou pel cas Can Domenge

  • Ahir ho van fer Bartomeu Vicens i Miquel Àngel Flaquer · Tots quatre són acusats de tràfic d'influències i d'ús d'informació privilegiada des del Consell Insular de Mallorca

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
30.07.2010 - 10:43

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Dos ex-presidents d’Unió Mallorquina (UM), Miquel Nadal i Maria Antònia Munar, tornen a declarar avui pel cas Can Domenge. Se’ls acusa de tràfic d’influències i d’ús d’informació privilegiada per vendre des del Consell Insular de Mallorca a meitat de preu un solar on s’hi havien de construir sis-cents habitatges. Dos ex-alt càrrecs més del partit, Bartomeu Vicens i Miquel Àngel Flaquer, van declarar ahir al jutjat d’instrucció número 12 de Palma per aquest mateix cas i van negar totes les acusacions.

L’ex-vicepresident del Consell Insular, Nadal, ha arribat al jutjat a dos quarts de deu del matí, mentre que a les dotze és previst que ho faci Munar, l’ex-presidenta d’aquesta institució. Serà la tercera declaració de Nadal i la segona de Munar, que ha fet molt poques aparicions públiques després de deixar la política, ara fa uns cinc mesos, per diversos casos de corrupció.

El jutjat d’instrucció número 12 de Palma investiga si hi van haver irregularitats per part del Consell de Mallorca en la venda del solar de Can Domenge, durant la passada legislatura. Núñez i Navarro va presentar una querella després que el Consell rebutgés la seva oferta, que igualava el preu de mercat del solar, seixanta milions, que finalment es va adjudicar per trenta a les empreses Sacresa i Ferrá Tur.

Vicens i Flaquer neguen les acusacions

L’ex-conseller insular de Territori, Bartomeu Vicens, i el d’Economia, Miquel Àngel Flaquer, van declarar ahir per aquest mateix cas i van negar haver rebut comissions per l’adjudicació dels terrenys. Flaquer va dir que va ser Vicens qui va insistir en prioritzar una oferta de qualitat en lloc de la més econòmica, mentre que aquest va negar cap participació en l’elaboració de les bases del concurs per adjudicar el solar de Can Domenge.

Vicens va entrar i sortir del jutjat emmanillat, ja que és retingut a la presó de Palma per un altre cas de corrupció, el ‘Son Oms’.

També va declarar al jutjat la interventora del Consell de Mallorca, Elena Montejo, que va tractar les modificacions que es van dur a terme en les bases del concurs per l’alineació dels terrenys amb Vicens i Flaquer.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any