Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  28.07.2010  13:12

Qui ha votat què?

Us expliquem què ha votat cada partit i també els diputats de CiU i PSC, que tenien llibertat de vot

Men?ame
 

La Iniciativa Legislativa Popular (ILP) que prohibeix les corregudes de bous ha estat aprovada avui al parlament amb 68 vots  a favor, 55 en contra i 9 abstencions. Però ha estat una votació atípica, perquè els dos principals partits, CiU i PSC, han donat llibertat de vot als seus diputats. Per la seva banda, tots els diputats d'ERC i ICV hi han votat a favor i tots els diputats de PP i Ciutadans hi han votat en contra.

PSC, a favor de les corregudes bous, amb tres vots per la ILP i tres abstencions

La majoria dels trenta-set diputats del PSC ha votat contra la prohibició de les corregudes de bous. Només Núria Carreras, Antoni Comín i Josep Maria Balcells hi han votat a favor; i Rosa Maria Farré, Joan Ferran i Antoni Castells s'han abstingut.

CiU, a favor de la ILP, amb vuit vots a favor de les corregudes i quatre abstencions

D'entre els quaranta-vuit diputats de CiU, les opcions han estat més dividides, tot i que la majoria hi ha votat a favor. Antoni Fernández, Anna Miranda, Santi Vila, Xavier Crespo, Ramon Espadaler, Josep Maria Nadal i Josep Grau s'hi han mostrat en contra. Els diputats convergents que s'han abstingut són: Meritxell Ruiz, Rosa Fortuny, Irene Rigau i Agustí López.