Solidaritat Catalana afirma haver rebut 12.000 adhesions

  • L'escriptora Isabel-Clara Simó llegeix la crida a la Plaça del Rei de Barcelona

VilaWeb
Redacció
23.07.2010 - 14:09

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els impulsors de Solidaritat Catalana han fet avui un acte a la Plaça del Rei de Barcelona per a anunciar que tenen dotze mil adherits. En l’acte, poc concorregut a la vista de l’expectativa creada pel que fa a les adhesions, hi han participat diverses personalitats i entitats que donen suport a la crida (vídeo). L’escriptora valenciana Isabel-Clara Simó ha llegit la Crida a la Solidaritat Catalana, acompanyada de Joan Laporta, Alfons López Tena i Uriel Bertran.

L’escriptora valenciana Isabel-Clara Simó ha llegit la Crida inicial de Solidaritat Catalana, acompanya de Joan Laporta, Alfons López Tena i Uriel Bertran. Després de la lectura del manifest els assistents a l’acte s’han fet una fotografia de grup. Entre altres hi eren presents el batlle d’Arenys de Munt Carles Mora, periodistes com Víctor Alexandre, Patrícia Gabancho o el director de VilaWeb Vicent Partal i independentistes coneguts com Elisenda Paluzie, Josep Guia o Mossèn Dalmau.

Reagrupament reitera la disposició a arribar a un acord amb Laporta

Reagrupament Independentista ha fet un comunicat amb el qual encoratja a tots els independentistes a ‘no desanimar-se encara que la crida per a la Solidaritat Catalana no hagi reexit atès que tant CIU, com ERC, com ICV com les CUP han declinat la invitació que els hi ha estat feta’.

L’entitat presidida per Joan Carretero afirma que vol continuar treballant per conformar ‘una única candidatura transversal que proclami la independència de forma unilateral des del Parlament de Catalunya la propera legislatura’ i reitera que està ‘a la disposició de Democràcia Catalana per treballar la creació d’una coalició que permeti presentar aquesta candidatura transversal la propera tardor’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any