Un dels implicats en la trama corrupta d’Oriola és un diputat autonòmic del Partit Popular

  • El jutge que instrueix la causa que investiga les presumptes irregularitats en la concessió de la recollida d'escombraries del Baix Segura ha notificat a 42 persones més que estan sent investigades per la seua relació amb el cas

VilaWeb
Redacció
21.07.2010 - 19:29

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Segons ha pogut saber Vilaweb un dels jutges que instrueix la causa s’inhibirà en breu al Tribunal Suprem del País Valencià donat que entre els investigats figura un aforat popular.

Entre les persones que el jutge ha comunicat que estan sota investigació judicial figura la actual alcaldessa d’Oriola -epicentre del cas Brugal- Monica Lorente i també el seu antecessor al càrrec, José Manuel Medina.

El cas, que encara es troba sota secret de sumari, continua amb la seua instrucció i la investigació, com ja va avançar aquest diari, s’amplia a altres implicats en la suposada trama de corrupció per a l’adjudicació de la recollida selectiva d’escombraries per 20 anys i un import superior als 200 milions d’euros.

El PSOE demana el cesament de Ripoll

Per la seua banda el Partit Socialista ha demanat al president de la Diputació, imputat de cinc delictes en el cas, que done explicacions sobre la concessió o bé que deixe el seu càrrec al front de la Diputació.

Ripoll per la seua banda ha denegat la petició d’un ple extraordinari a la Diputació sobre l’expedient de la recollida d’escombraries i ha assegurat que al mateix no hi ha res irregular i que tot està correcte.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any