Nou poetes estimats de Miquel Barceló

  • Biel Mesquida proposa l'espectacle literari 'Els colors interiors. Nou poetes estimats de Miquel Barceló'

VilaWeb
Redacció
21.07.2010 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Dins les activitats vinculades a l’exposició ‘Miquel Barceló. 1983-2009. La solitude organisative‘, que es podrà veure al CaixaFòrum fins el 9 de gener de 2011, avui s’ofereix l’espectacle literari ‘Els colors interiors. Nou poetes estimats de Miquel Barceló’. Serà a a l’auditori, a les nou del vespre. Diu Barceló que la seva obra no s’entén sense Blai Bonet. Aquest espectacle, ideat per l’escriptor Biel Mesquida, permet d’entendre la importància dels poetes i de la poesia en la vida i en l’obra barceloniana. Mesquida hi fa de narrador; hi reciten Rosa Novell, Miquel Gelabert i Pepa López; i hi participa el videojòquei Pedro Oliver.

Explica Biel Mesquida: ‘Josep Carner, Blai Bonet, Miquel Bauçà, Nicole d’Amonville, Pere Gimferrer, Biel Mesquida, Àngel Terron, Andreu Vidal i Joan Vinyoli, són els poetes que llegeix i rellegeix el pintor Miquel Barceló. A través del fil conductor del narrador i dels recitadors, ens endinsarem en les fetes i fets sobre la biografia, la poètica i l’obra de cadascun dels poetes amb petites digressions sobre els lligams sensibles que hi ha entre els seus versos i l’obra o la vida de Barceló.’

Una altra activitat concomitant de l’exposició serà la projecció de l’espectacular ‘Paso doble’, la performança de Miquel Barceló i del coreògraf Josep Nadj que es va portar a terme al Festival d’Avinyó el juliol del 2008. Serà el dimecres 28 de juliol a les nou del vespre.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any