Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  19.07.2010  10:09

El govern valencià insta els pares a pagar més per les escoles de música després de les retallades

Ha reduït el pressupost un 55%

Men?ame
 

La directora de l'Institut Valencià de la Música (IVM), Immaculada Tomàs, anima els pares dels alumnes de les escoles de música del País Valencià a 'fer un esforç en temps de crisi' per a pagar els cursos dels seus fills, després de la forta retallada pressupostària del Consell cap aquestes escoles. De fet, ja fa mesos que la Federació de Societats Musicals del País Valencià (FSMPV) lamenta la retallada i alerta que moltes escoles de música no podran començar el curs al setembre i de la pèrdua de llocs de treball que això implica. La FSMPV ja ha convocat una manifestació de protesta contra la política del Consell per al 17 d'octubre.

Tomàs va dir ahir que respectava el dret de la FSMPV de manifestar-se, però va justificar la reducció en el pressupost dient que 'les retallades responen a la llei de pressupostos aprovada, totes les conselleries han hagut de reduir un 35% els costos pel cap baix'. Apel·lant a 'la necessitat d'un nou model més sostenible', sense donar-ne més detalls, va afegir: 'en un moment donat molts ajuntaments van deixar les escoles i van apostar per les bandes; ara s'ha de calcular fins on poden arribar els pares.