Pep Sala fa cinquanta anys

  • Ho celebrarà amb un gran concert demà a Barcelona, com explica en aquesta entrevista amb VilaWeb TV

VilaWeb
Redacció
16.07.2010 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El músic Pep Sala, un dels dos membres fundadors de la històrica banda Sau, fa cinquanta anys, coincidint amb la publicació del seu onzè disc en solitari. I el Club Carpe Diem, el seu club de fans, li ha organitzat un gran concert de celebració, que es farà demà al nou Teatre Artèria de Barcelona. Però no serà tan sols un concert de Pep Sala, sinó que a la segona part de l’espectacle s’enfilaran a l’escenari els antics components de Sau per recordar-ne les cançons. Serà, també, un nou petit homenatge a Carles Sabater, l’altra part de Sau, mort el 1999. ‘En Carles hi serà; serà, una vegada més, un gran record. Però no serà un concert de Sau, perquè no es pot fer un concert de Sau sense en Carles.’

 

En aquest vídeo Sala explica com ha sorgit la idea del concert i les emocions que li desperta. També parla de la situació del país després de la manifestació del 10-J i recalca la gran distància que hi ha entre la gent i la classe política catalana. Finalment, reflexiona sobre els cinquanta anys, ‘sis-cents mesos’, diu, amb ironia. I ho fa pensant en nous projectes.

Vegeu la interpretació, a l’Espai VilaWeb, de la cançó ‘La imatge d’un instant‘, del darrer disc, Anatomia de la realitat.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any