Notícies

Dimecres  14.07.2010  10:28

Els Mossos d'Esquadra desallotgen la Rimaia de Barcelona

S'ha convocat una manifestació de protesta a les 20.30 al Mercat de Sant Antoni

Men?ame
 

Els Mossos d'Esquadra han desallotjat al matí el Centre Social Ocupat la Rimaia (vídeo), situat al número 550 de la Gran Via de Barcelona. La policia ha començat el desallotjament a les cinc de la matinada arran d'una ordre judicial i sense avisar les quatre persones que eren a l'edifici. A quarts d'onze hi ha hagut topades entre els concentrats que protestaven pel desallotjament i la policia, quan alguns ocupants han aconseguit tornar a entrar a l'edifici en un moment en què el cordó dels Mossos s'havia retirat. S'han detingut nou persones, que han estat traslladades a dependències policíaques.

Els membres de l'assemblea de la Rimaia han convocat una manifestació de protesta, avui mateix a les 20.30, al Mercat de Sant Antoni.

Aquest és el segon desallotjament de la Universitat Lliure la Rimaia, atès que el 12 de febrer passat va ser desallotjada la vella Rimaia del carrer de Casanova (vídeo). El de la Gran Via és un edifici immens, que una trentena de joves mantenien com a centre social.