Nit de llengua dedicada a Enric Valor

  • A la nit gravarem un videoclop de Miquel Gil, dirigit per Toni Canet, en què podreu fer d'extres

VilaWeb
Redacció
13.07.2010 - 22:28

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’any 2000 es va morir a València Enric Valor. Enguany fa, doncs, 10 anys, i l’any que ve es commemorarà el centenari del seu naixement a Castalla. L’efemèride servirà per a declarar el 2011 Any Valor, que diverses entitats han decidit ja celebrar. Nosaltres ens avancem i li dediquem una de les nostres Nits Temàtiques a Ca les Senyoretes d’Otos, dissabte 24 de juliol, amb la participació de Jem Cabanes i d’Eugeni S. Reig, que parlaran sobre ‘el lèxic popular en la llengua culta’. Serà a partir de les 20 h. Després del sopar, els comensals podrem assistir a l’enregistrament d’un videoclip de Miquel Gil, dirigit per Toni Canet, i fer-hi d’extres.

Com és habitual, les places són limitades i s’han de reservar a través del telèfon 962358032 o el correu electrònic casa@ruralotos.com.

Jem Cabanes és corrector i traductor al català de l’alemany, anglès, danès, francès, grec clàssic, llatí, neerlandès, noruec i suec. També ha col·laborat en mitjans de comunicació com Arreu, Canigó, Serra d’Or, Avui i Criterion. És l’autor del llibre d’estil de VilaWeb, on fa actualment de corrector.
Eugeni Reig és autor de ‘Valencià en perill d’extinció’ i de ‘Les nostres paraules’, així com de nombrosos articles de divulgació i en revistes especialitzades, fonamentalment sobre lèxic valencià. És també coordinador de la revista digital d’Internet sobre temes relacionats amb llengua i la cultura infomigjorn, i de ‘Migjorn, grup d’Internet de discussió sobre temes lingüístics.

La segona part de la nit estarà dedicada a la música, ja que el director de cinema Toni Canet dirigirà la gravació d’un videoclip de Miquel Gil a la sala d’activitats de Ca les Senyoretes. Els assistents al sopar serem testimonis de primera mà del treball de filmació d’aquest vídeo d’un tema nou del cantant de Catarroja.

Enllaços
Array
Array
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any