Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  13.07.2010  22:28

Nit de llengua dedicada a Enric Valor

A la nit gravarem un videoclop de Miquel Gil, dirigit per Toni Canet, en què podreu fer d'extres

Men?ame
 

L'any 2000 es va morir a València Enric Valor. Enguany fa, doncs, 10 anys, i l'any que ve es commemorarà el centenari del seu naixement a Castalla. L'efemèride servirà per a declarar el 2011 Any Valor, que diverses entitats han decidit ja celebrar. Nosaltres ens avancem i li dediquem una de les nostres Nits Temàtiques a Ca les Senyoretes d'Otos, dissabte 24 de juliol, amb la participació de Jem Cabanes i d'Eugeni S. Reig, que parlaran sobre 'el lèxic popular en la llengua culta'. Serà a partir de les 20 h. Després del sopar, els comensals podrem assistir a l'enregistrament d'un videoclip de Miquel Gil, dirigit per Toni Canet, i fer-hi d'extres.

Com és habitual, les places són limitades i s'han de reservar a través del telèfon 962358032 o el correu electrònic casa@ruralotos.com.

Jem Cabanes és corrector i traductor al català de l'alemany, anglès, danès, francès, grec clàssic, llatí, neerlandès, noruec i suec. També ha col·laborat en mitjans de comunicació com Arreu, Canigó, Serra d'Or, Avui i Criterion. És l'autor del llibre d'estil de VilaWeb, on fa actualment de corrector.
Eugeni Reig és autor de 'Valencià en perill d'extinció' i de 'Les nostres paraules', així com de nombrosos articles de divulgació i en revistes especialitzades, fonamentalment sobre lèxic valencià. És també coordinador de la revista digital d'Internet sobre temes relacionats amb llengua i la cultura infomigjorn, i de 'Migjorn, grup d'Internet de discussió sobre temes lingüístics.

La segona part de la nit estarà dedicada a la música, ja que el director de cinema Toni Canet dirigirà la gravació d'un videoclip de Miquel Gil a la sala d'activitats de Ca les Senyoretes. Els assistents al sopar serem testimonis de primera mà del treball de filmació d'aquest vídeo d'un tema nou del cantant de Catarroja.