Hereu no cedirà locals municipals per a la consulta sobre la independència a Barcelona

  • Barcelona Decideix ho havia demanat aquest matí · VilaWeb us oferirà demà l'entrevista íntegra amb el batlle de Barcelona

VilaWeb
Redacció
06.07.2010 - 17:29

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El batlle de Barcelona, Jordi Hereu, ha dit avui en una entrevista amb VilaWeb que l’ajuntament no cedirà locals municipals per a la consulta sobre la independència que hi ha prevista per l’abril de 2011 a la capital catalana (vídeo). La plataforma Barcelona Decideix, que s’ha presentat avui, havia instat el batlle a cedir alguns loals municipals per a la consulta. VilaWeb us oferirà demà l’entrevista íntegra amb el batlle, en la qual s’hi tracten temes d’actualitat com el cas de l’hotel del Palau i l’encausament dels responsables d’Urbanisme de l’ajuntament.

 

El responsable de comunicació internacional de la plataforma, Alfred Bosch, ha demanat la col·laboració del consistori barceloní, com han fet molts ajuntaments del Principat, alguns dels quals governats pel PSC, en les consultes celebrades fins ara. Més, també confia que el nou president del FC Barcelona, Sandro Rosell, mantingui la cessió del Camp Nou com a col·legi electoral, una decisió aprovada per la junta de l’ex-president Laporta.

Abans de les eleccions parlamentàries i de la consulta de Barcelona, aquesta iniciativa ciutadana també se celebrarà d’aquí pocs dies, el 18 de juliol, a Puigcerdà i Mollet de Peralada; Alfarràs ho farà l’11 de setembre; i Tarragona, Rubí i Gavà (dos-cents cinquanta mil habitants entre totes tres) preparen una consulta per al 17 d’octubre.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any