(28/06/10). Neix una plataforma d’entitats que s’oposen als laterals de la C32

VilaWeb
Redacció
28.06.2010 - 08:11

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Coordinadora Preservem el Maresme aglutina una vintena d’entitats que reclamen un nou model de mobilitat ‘que no trinxi la comarca’

Una vintena d’entitats de la comarca han constituït la Coordinadora Preservem el Maresme amb la voluntat de frenar el projecte de construcció dels laterals de l’autopista i reclamar un canvi de model de mobilitat. Representants de les 22 entitats es van reunir dimarts, dia 22, al centre cívic de Premià de Mar, per constituir aquesta Coordinadora que s’ha fixat com un dels seus primers objectius el d’aturar les obres de construcció de la Ronda de Mataró, que serà el primer tram de la nova carretera C31. En aquest sentit, la Coordinadora ja ha convocat una nova reunió pel 7 de juliol que tindrà lloc a Mataró, en la qual, a més, es consensuarà un manifest conjunt que reculli els objectius comuns de les entitats. Segons expliquen des de la nova Coordinadora, l’objectiu principal és el d’evitar “que ens trinxin la comarca” i el seu lema “Aturem el Pla de Mobilitat”. Entre les seves reivindicacions, hi ha la de demanar als partits i representants polítics que defineixin “un nou model de mobilitat per la comarca que compti amb la participació dels seus vilatans”.

La Coordinadora Preservem el Maresme aglutina de moment 22 entitats entre les quals hi ha la Plataforma Maresme, La Coordinadora No-NII, la Unió de Pagesos, Terra Verda, la Plataforma Cívica de Vilassar de Mar, la Plataforma Salvem la Vall de la Riera de Pineda, la Federació d’Associacions Veïnals de Mataró i diverses entitats veïnals de municipis de la comarca, entre d’altres, i està oberta a noves incorporacions. (font: Capgròs.com)

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any