Catalunya guanya la Copa Amèrica d’hoquei patins

  • La selecció femenina ha perdut a la final contra Argentina, la gran favorita

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
27.06.2010 - 19:23

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Copa Amèrica d’hoquei que s’ha jugat enguany a Vic i ha tornat a situar al capdavant de la competició les seleccions catalanes, masculina i femenina, que han arribat a les finals d’aquesta competició. La selecció masculina l’ha guanyat (3-0) i s’ha proclamat campiona contra el guanyador de les dues edicions anteriors, Argentina. Per la seva banda, la selecció femenina ha guanyat la medalla de plata després de perdre (1-2) la final contra Argentina.

La selecció masculina ha guanyat amb comoditat tots els partits de la fase de grups de la competició que va començar dilluns passat. Avui ha guanyat també la final contra l’eterna rival en les tres últimes edicions de la competició. És la primera vegada que Catalunya es proclama campiona de la Copa Amèrica.

La selecció femenina havia arribat a la final un cop vençudes ahir les alemanyes i després d’haver-se classificat a les semifinals com a segona de grup per darrera d’Argentina, contra qui ha perdut la final (1-2) del torneig. Argentina va vèncer a les catalanes en la darrera edició, el 2007, també per un sol gol de diferència.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any