Notícies

Dissabte  26.06.2010  09:23

La fiscalia vol jutjar a Fabra per tràfic d'influències, suborn i frau fiscal

El dirigent popular i president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, va intermediar amb diverses instàncies polítiques a favor d'un empresari amic seu, segons el fiscal

Men?ame
 

El jutjat de primera instància i instrucció número 1 de Nules (Castelló), que instrueix el 'cas Fabra', va organitzar ahir una compareixença en la qual les parts van concretar les imputacions. Els pròxims dies, el magistrat instructor dictarà una resolució en la que es pronunciarà sobre les peticions i donarà impuls a la causa que implica el president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra.

A la compareixença, la defensa de Carlos Fabra i la seva ex-parella van reiterar la sol·licitud d'algunes diligències d'instrucció que ja havien plantejat anteriorment i d'altres de noves, però també van demanar d'arxivar les causes contra els seus clients.

L'acusació del fiscal se centra en quatre dels acusats fins ara i passa de demanar l'encausament de tretze persones a només quatre. La petició d'encausament és per a Carlos Fabra, la seva ex-esposa, María Amparo Fernández, l'empresari Vicente Vilar i la seva ex-parella Monserrat Vives.