Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  26.06.2010  06:00

El minotaure i el laberint de Friedrich Dürrenmatt

Llegiu un fragment de 'Minotaure', que acaba de publicar LaBreu edicions

Men?ame
 

Us oferim un fragment (pdf) de la prosa poètica 'Minotaure' (LaBreu edicions), del novel·lista i dramaturg suís d'expressió alemanya Friedrich Dürrenmatt (1921-1990). L'obra, traduïda per Ignasi Pàmies, acaba d'arribar a les llibreries i inclou un epíleg de Ramon Espelt: 'Dürrenmatt: una dramatúrgia del laberint'. Dürrenmatt és considerat un dels escriptors suïssos més destacats del segle XX.

Coincidint amb aquest títol, LaBreu també publica a la col·lecció Alabatre dos llibres dels joves poetes Jaume C. Pons Alorda, 'Carn vol dir desaparicions' i Marc Masdeu 'El carnicer del fred'; així com la recuració de la poesia de Rafel Nogueras Oller (1880-1949), poeta modernista i anarquista, amb 'Les tenebroses'.

La presentació d'aquestes novetats es farà el dimarts 29 de juny al menjador del bar-restaurant L'Horiginal, com a acte de suport i pressió a l'ajuntament de Barcelona perquè concedeixi el permís per reobrir l'obrador de l'Horiginal (vídeo).