Mercè Climent i Francesc Mompó guanyen el premi de literatura eròtica amb ‘Somniant amb Aleixa’

  • Més de 300 persones han assistit a la gala de lliurament

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
26.06.2010 - 00:56

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’alcoiana Mercè Climent i l’ollerià Francesc Mompó són els autors guardonats amb el XVII premi de Literatura Eròtica ‘La Vall d’Albaida’ que convoca anualment la Mancomunitat de Municipis. Al final de la gala de lliurament del premi, celebrada al Palomar, s’ha llegit el verdedicte del jurat que declarava l’obra ‘Somniant amb Aleixa’ guanyadora de l’edició 2010 d’aquest certamen lterari, l’edició a què més originals s’han presentat, un total de 33.

Els guanyadors del premi rebran 4.600 € i s’entendrà com a pagament dels drets d’autor dels 2.000 primers exemplars, i la novel·la la publicarà l’editorial Bromera dins la col·lecció ‘L’eclèctica’.

En aquesta edició, el jurat l’han format Filiberto Tortosa, president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida; Carles Cortés, professor i escriptor guanyador de la passada convocatòria; Josep Lluís Navarro, filòleg; Joan Carles Morales, professor, i Josep Piera, escriptor.

L’obra guanyadora es va imposar en la final a ‘Digues-me germana’ de César Salvo i ‘La flor de Hanako’ presentada sota el pseudònim de Hanako-no hana. En ‘Somniant amb Aleixa’ abunden les escenes de sexe explícit narrades amb gran luxe de detalls mitjançant un vocabulari i un ús de la llengua impecable. La protagonista és la jove que dóna nom a la novel·la, que té un estrany do heretat de la seua família: quan algú somnia amb ella, ella somnia el mateix. El que a priori és un avantatge, acabarà per superar-la; i començarà una recerca de la felicitat i de l’amor vertader.

Francesc Mompó és natural de de l’Olleria (la Vall d’Albaida), graduat en psicologia i llicenciat en filosofia i ciències de l’educació, i treballa de professor de valencià. És autor de diverses obres com la trilogia ‘Els ulls del llac’, ‘L’ull de Zeus’ i ‘Terra de déus’; també té publicades ‘L’elegit’, ‘Els greixets’, ‘Amable’, ‘Uendos’ i ‘Camí d’amor’ que va obtenir el Premi “Samaruc 2010” de literatura juvenil.

Enllaços
Array
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any